gravenstraat 14
4331 KP middelburg

t 0118 707 407
info@evenhoven.nl

contact
voorwaarden


Evenhuis & Van Broekhoven is een Zeeuws tekst- en ontwerpduo. In het kleinste kantoor van Middelburg worden grootse dingen gedaan op het gebied van reclame en marketing. Sterk in strategie, concept, tekst
en ontwerp.

 

werk

wie wat


Een greep uit onze klanten:
Provincie Zeeland
Maritiem Instituut De Ruyter
Poppodium De Spot
Waterschap Scheldestromen
Bureau voor Credit Management
Partner Logistics Europe
Grontmij
ATS plastische chirurgie
Gemeente Middelburg
Gemeente Vlissingen
Arbo Unie
Monumentenbeheer Middelburg
Philips
waterschap Scheldestromen
Orionis Walcheren
R&B Wonen
Bouwbedrijf Kambier
EU project Bike Friendly Cities
Drvkkery | Podium
Stichting Welzijn Middelburg
Facilitas
ZAJK

Cultuurwerf Vlissingen
Jumbo
Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland
EU project Yacht Valley
Scoop
Zeeland Gezondbedacht gecreëerd geproduceerd

Monumentenbeheer Middelburg slaat de handen ineen met ROC Scalda en Orionis om monumentenpand King George I in de Middelburgse Singelstraat te renoveren. Iets met leren, werkervaring en dat soort dingen. Wij maakten de broodnodige itempjes ter communicatie en promotie van een en ander.
Een arbeidsmarktcommunicatieplan? In deze tijden? Jazeker, de gemeente Vlissingen doet het gewoon. En wij schreven er eentje. Duidelijk, helder, op en top Vlissings en heel praktisch. Zoals al onze marketing-, promotie- en communicatieplannen.
Mensen die zelf zonder begeleiding zingen tijdens het werk, op feesten en bijvoorbeeld bij het ringrijden, is een vorm van volksmuziek die in Zeeland relatief lang bewaard is gebleven. Nog altijd worden er, vooral op Walcheren, volop mondeling overgeleverde liederen gezongen. Sommige van die Zeeuwse traditionals zijn wel 600 jaar oud. 
Voor de SCEZ deden we een deel van de research, schreven een deel van het boek, stelden de cd's samen, zorgden voor vormgeving en productie en ondersteunden de verkoop. Online hier bestellen en volop te koop bij de Zeeuwse boekhandel.
Bouwborden galore! In april 2013 zorgden we voor inhoud, ontwerp, productie en plaatsing van bouw- en reclameborden in het Kenniswerf-gebied (Vlissingen), bij de Kloveniersdoelen (Middelburg), bij het project Groote Markt (Vlissingen) en in de Singelstraat te Middelburg, in opdracht van de gemeenten Middelburg en Vlissingen, projectbureau Kenniswerf en Monumentenbeheer Middelburg bv.
Rondom de jachthaven van Vlissingen, op de zgn. eerste landtong' in de Vlissingse binnenhaven, verrijst een innovatief watersportservicecentrum voor de Scheldedelta: Yacht Valley. Wij bedachten een stijltje (gebaseerd op het Vlissings dna) en verzorgden beurswanden, folders, brochures en advertenties.
Elke twee jaar wordt er de streektaalliedjeswedstrijd Zing Zeeuws georganiseerd. En elke twee jaar mogen wij een poster en een folder maken. Maarrr het is crisis, dus we hebben die twee voor de afgelopen editie gecombineerd. Zo spaart de organisator, Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland (SCEZ) weer wat centjes uit. De achterkant van de poster verandert in opgevouwen toestand in een vernuftige folder.
Om de Zeeuwse kust weer voor tig jaar veilig te maken, heeft het waterschap een reeks kustversterkingen uitgevoerd onder het motto Zwakke Schakels. Wij mochten een boek redigeren, ontwerpen en opmaken over dit mega-karwei. Het ligt sinds maart 2013 in de boekwinkel en ook de promotie van de verkoop werd door ons verzorgd.
Op Walcheren ging vroeger veel vervoer van vracht en personen over watergangen en sprinken. Aad de Klerk schreef er een boek over. Marco mocht de tekst redigeren, Jan het ontwerp leveren en de boel opmaken.
Voor de Muzikantendag 2012 bedachten we in opdracht van Scoop een concept, maakten we een stijltje en zorgden we voor al het promospul.
Eind 2012 maakten we voor Bouwbedrijf Kambier een eenvoudige dynamische presentatie van hun 3D-bouwontwerpen.  
Per 1 januari zijn de twee Zeeuwse waterschappen gefuseerd tot waterschap Scheldestromen. Om daar bij stil te staan, kregen alle oud-medewerkers een gedenkboek. En rara wie maakten dat boek? Juist! Evenhuis & Van Broekhoven zorgden voor de eindredactie, vormgeving, opmaak en drukwerkbegeleiding. Hurray!
Muziek- en straattheaterfestival Onderstroom kreeg van ons een compleet nieuw jasje: concept, logo, huisstijl, basisvorm van de website en het programmaboekje, buttons, vlaggen, banners, autobelettering, etc. En dat deden we voor een deel nog voor niks ook. Cultuur sponsoren, altijd leuk. LEES MEER
Voor de gemeente Middelburg maakten we deze gezellige serie van elf wijkplannen. Eén keer een stuk concept en ontwerp. En elf keer een rondje redactie, opmaak, tekenen van plattegronden en regelen planning, drukwerk en aflevering. Totale oplage ongeveer 22.000.
Om een leegstaand pand naast een broodjeszaak wat op te leuken, bedachten we dit. Van aap naar mens en weer terug richting aap: een stukje regressieve evolutie, ingezet voor de on-site branding van
het project kenniswerf.nl
. Een hele mond vol. Met stokbrood.
Giro d'Italia: advies op het gebied van marketing en promotie, teksten, huisstijl, ontwerpen, vlaggen, tassen, stickers, etc. LEES MEER
De Spot: voor poppodium De Spot verzorgen we maandelijks het promotiemateriaal.
Kai Disko: ontwerp en opmaak van cd en lp.
Middelburg Magazine: in opdracht van Podium | Drvkkery verzorgden wij de opmaak van Middelburg Magazine 2012.
Monumentenbeheer Middelburg: huisstijl, ontwerp website, webteksten, bouwborden, brochures, verkoopcampagnes, uitnodigingen.
Waterschap Scheldestromen: diverse fietsroutes en boekproducties; ideeën, teksten, ontwerp, opmaak, productie.
Gemeente Vlissingen: nieuwsbrieven over o.a. de herstructurering van het Bellamypark, marketingadvies
project Kenniswerf, arbeidsmark-tcommunicatieplan..